Nieuwe plafonnière in de woonkamer

We hebben een ongeluk gehad. Je zal het misschien bijna niet geloven maar terwijl wij alle weg van huis waren is onze oude plafondlamp zo naar beneden gekukeld. Serieus, als er iemand thuis was geweest had dit wel eens een  zwaar ongeluk kunnen zijn. Enfin onze oude plafondlamp is dus helemaal verrot. We moeten dus op zoek naar een nieuwe plafonniere, en deze zeker beter aan brengen. Daar gaan we een vakman voor inhuren.

Enfin, sowieso waren we wel een beetje uitgekeken op de vorige plafonniere. Dus gingen we kijken voor een nieuwe. Onze buurman die heeft een jaar ofzo terug ook een geweldige plafond lamp laten ophangen in zijn woonkamer. We vroegen hem waar hij die van dan heeft. Zijn antwoord: ghalia.nl. Dit zijn specifiek lampen die zijn handgemaakt in Marokko en Egypte. Mijn vrouw was helemaal onder de indruk en zou niet willen rusten totdat wij ook zo een fraaie plafonniere in de woonkamer zouden hebben hangen.

Dus hebben model Azima XL besteld. Nu we toch op een interieur webwinkel zitten kunnen we ook wel kijken voor een kast want die hebben we ook nog nodig. Die vonden we hier: https://www.ghalia.nl/Meubels. Mooi kastje van recycled teak dus nog uitermate duurzaam ook!

Beide items hadden we binnen mum van tijd in huis. Dus een ervaren vakman ingehuurd om de lamp te laten aanbrengen we willen niet opnieuw dat de plafonniere naar beneden komt storten. Enfin, het eindresultaat is fenomenaal. De lamp is echt prachtig om te zien zelfs als deze uit staat, maar wanneer het donker wordt en we de plafonniere aanzetten is telkens weer genieten van de schitterende lichtval. Alleen lampen gemaakt met de hand met enorme vakmanschap kunnen zo schitterende projectie teweeg brengen me dunkt. Kortom, we kunnen iedereen van harte aanbevelen om eens te verdiepen in zogenaamde oosterse plafonnieres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *