Styling van de babykamer van Merel

Voor Merel onze zes maanden oude dochter zijn we nog druk in de weer met het stylen van haar kamertje. De basics hebben we wel al, denk aan ledikant, kasten. Maar de puntjes op de i ontbreken nog. In dit artikel nemen we je even mee in onze queeste der babykamer styling.

Ten eerste, moest er nog een goed nachtlampje komen. Alle ouders die ik ken van de baby gym sessies die reppen over Mr Maria. Dit zou een geweldig merk zijn qua schattige kinderkamer lampen en verlichting. Ging dus maar even kijken op het internet. Al snel vond ik hier een overzicht van alle Mr Maria lampen verkrijgbaar in Nederland: https://www.cozykidz.nl/nl/brands/mr-maria/. Wij hebben de Mr Maria brown lamp uiteindelijk besteld. Een zeer schattige lamp zeer zeker!

Dan hadden we ook nog een hemeltje nodig voor boven de wieg. Die vonden we op dezelfde site. Specifiek van het merk Leander soft pink. Een enig hemeltje.

Ten derde, vonden we eveneens bij CozyKidz.nl super toffe posters van het merk Majvillan die waren zo stijlvol dat ik niet kon laten om deze mee te bestellen.

Enfin, met deze drie items hadden we al snel kosteloze verzending. We hadden de producten ook al binnen een dag in huis. Enfin, de lamp is net zo leuk in het echt als de afbeeldingen. Hemeltje is ook zeer fraai en een aanwinst voor de kamer. Maar de Majvillan poster maakt het helemaal af! Misschien is dat nog wel onze meest favoriete aankoop.

De kinderkamer van Merel ziet er in 1 klap een stuk anders uit en bijna af zou ik wel zeggen, in een eventueel volgend artikel zullen we het nog gaan hebben over een vloerkleed, dat was het enigste eigenlijk dat nog echt ontbrak, maar dat sparen we dus voor een volgende artikel waarin we dieper ingaan op de wondere wereld van de babykamer vloerkleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *